Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας Παραρτήματος Πατρών Ν. Αχαίας

    Την Κυριακή 20 Ιαν 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας  του Παραρτήματος, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς  Πατρών (εντός του Στρδου ΚΕΤΧ), με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών με τις οικογένειές τους.

      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτου κ.κ. Χρυσοστόμου Πανοσιολογιώτατος πατήρ Θεόκλητος, ο οποίος μαζί με τον π. Βασίλειο του Ι.Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσης Πατρών ευλόγησαν την πίτα, ο Ταξχος κ.Ζώης Σπυρίδων Δκτής ΚΕΤΧ, από την Ε.Α.Α.Ν. ο Υπνχος ε.α. Δαούσης Χαράλαμπος,  από την Ε.Α.Α.Α ο Ασμχος ε.α. Σηφάκης Χρήστος, από τον Σύνδεσμο Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ. και πρώην Χωροφυλακής Αντγος ε.α. Ρέγκλης Θεόδωρος, από το Σύνδεσμο Αποστράτων Αξκών ΤΧ Σώματος ο Υπτγος ε.α. Πατελάκης Νικόλαος, από τη ΛΑΦ Πατρών ο Τχης (ΠΖ) Αθανασόπουλος Ανδρέας, και από το Σύλλογο Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. η κ. Κιάφα Έλσα.
      
    Ο Πρόεδρος του Τ.Σ. του Παραρτήματος Υπτγος ε.α Νάκας Κων/νος έκανε σύντομη ομιλία με χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος. Βραβεύτηκαν για την πολυετή ανιδιοτελή προσφορά τους στο Παράρτημα ο πρώην Πρόεδρος επί 12 έτη Υπτγος ε.α. Πατελάκης Σπυρίδων και το πρώην μέλος του Δ.Σ. Ανχης ε.α. Βανδώρος Ανδρέας. 
     
    Επίσης βραβεύτηκαν οι μαθητές-τριες και απόφοιτοι Λυκείου:  Μολώνη Πηνελόπη, Λαζανά Γεωργία, Σκεπετάρης Ιωάννης–Αχιλλέας, Καρακόιδας Γεώργιος, Καρακόιδα  Βασιλική και Δουκάκου Άννα-Μαρία . 

     Τέλος ανακοινώθηκαν οι επόμενες εκδηλώσεις που αφορούν αιμοδοσία και ενέργειες προσφυγής στη δικαιοσύνη για τα μέλη όσον αφορά τις περικοπές και τα αναδρομικά.
        















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου