Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή βασιλόπιτας ΣΑΑΤΧΣΣ Παρ. Πατρών.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ

       Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των αποστράτων αξιωματικών Τεχνικού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στην ΛΑΦ Πατρών κατά την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Παραρτήματος Πατρών του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος Στρατού.
      Στην εκδήλωση βρήκαν την ευκαιρία να συναντηθούν μέλη και φίλοι του Παραρτήματος με τις οικογένειές τους και από το Δ.Σ του Συνδέσμου ο Πρόεδρος Υπτγος ε.α Τσιμπερδόνης Ιερεμίας, ο Γραμματέας Υπτγος ε.α Δερμετζόγλου Ευστάθιος, και ο επίτιμος Ταμίας Ανχης ε.α Πασβάντης Ιωάννης.
      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εν ενεργεία αξιωματικοί του ΚΕΤΧ με επικεφαλής τον Διοικητή Ταξίαρχο κ.Στελιανό Χαράλαμπο, ο Υποδιοικητής της ΣΕΤΤΗΛ Ταγματάρχης κ. Γκολφινόπουλος Παναγιώτης και το επίτιμο μέλος του Συνδέσμου π. Βασίλειος Δημητρόπουλος, ο οποίος ευλόγησε και την πίτα.
      Σύντομο χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος απεύθυναν οι Πρόεδροι του Συνδέσμου Τσιμπερδόνης Ιερεμίας και του Τ.Σ του Παραρτήματος Πατελάκης Νικόλαος.
        Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η καθιερωμένη τελετή υποδοχής των 12 Ανθλγών ΤΧ που αποφοιτήσαν από την ΣΣΕ το 2016 με την απονομή του Μεταλλίου του Συνδέσμου και βραβεύτηκε ο Αρχηγός τους Αλογοσκούφης Ευστάθιος.
        Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επίσης:
Τα δύο παιδιά ε.ε και ε.α. αξιωματικών Τεχνικού Κούλη Διονυσία και Θεοδωρίδου Γεωργία που αποφοίτησαν με ΑΡΙΣΤΑ από το Λύκειο και εισήχθησαν στο Πανεπιστήμιο Πατρών στις Σχολές της επιλογής τους.
     Οι δυο Εθελοντές Αιμοδότες της μονίμου δυνάμεως του ΚΕΤΧ Υπολοχαγός (ΠΖ) Δαγκάλης Θεολόγος και Λοχαγός (ΤΧ) Σιακαμπέτης Γεώργιος για την σημαντική προσφορά τους στην Τράπεζα Αίματος του Συνδέσμου.
    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συνεστίαση μέσα σε κλίμα σπάνιας συναδέλφωσης, έντονης συγκίνησης και νοσταλγικών αναμνήσεων
     Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία συναντήθηκε το παρόν και το μέλλον του Τεχνικού με την ιστορία του, επειδή παρευρέθηκαν οι νέοι Ανθυπολοχαγοί Τεχνικού, που τιμήθηκαν, εν ενεργεία αξιωματικοί Τεχνικού από το ΚΕΤΧ και την ΣΕΤΤΗΛ και πολλές «κλάσεις» αποστράτων που ευδοκίμως ολοκλήρωσαν το έργο τους και την διαδρομή τους στο Τεχνικό προσθέτοντας καθένας ένα κομμάτι στην ιστορία του. 



















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου