Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση υποψηφιότητας



Α ΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Ταξχου ε.α. Δημητρίου Χατσίκα Τάξεως ΣΣΕ 1981


Σεβαστοί, αγαπητοί φίλοι συνάδελφοι,
τακτικά & προαιρετικά μέλη της ΕΑΑΣ,
μέλη των φορέων Ε.Δ. & Σ.Α.



Σας γνωστοποιώ με σεβασμό την απόφασή μου, να θέσω υποψηφιότητα για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ στις προσεχείς αρχαιρεσίες της 19ης Φεβ. 2017, προσδοκώντας στην εμπιστοσύνη και στη στήριξή σας.
Γεννήθηκα στις 18 Σεπ. 1959 στην Πτελέα Δράμας, είμαι ποντιακής καταγωγής και έγγαμος.
Εισήλθα στη ΣΣΕ το 1977 και ονομάσθηκα Ανθλγός (ΠΖ) το 1981.
Αποστρατεύθηκα το 2010 απ’ τη θέση του Δντού Ταχυδρομικού Σώματος του ΓΕΣ.
Από αποστρατείας μου επέλεξα την ενεργό δράση άμυνας, κατά της επιχειρούμενης εξαθλίωσης της κοινωνικής μας Τάξης, ως Πρόεδρος του Συνδέσμου της Τάξεως ΣΣΕ81, ως Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) και συνεχίζω την αγωνιστική μου προσφορά έως σήμερα απ’ τη θέση του μέλους και υπευθύνου Παραρτημάτων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ.
Επιθυμώ και θ’ αγωνισθώ να πετύχω με επιμονή, όσα δεν κατόρθωσα ως μέλος του σημερινού Δ.Σ. να υλοποιηθούν, μέσα στο πλαίσιο των στόχων και θέσεων της τρέχουσας θητείας της ΕΑΑΣ.
Βασική μου επιδίωξη είναι η αύξηση της συνοχής, συσπείρωσης και δυναμικότητας της ΕΑΑΣ, η εξασφάλιση της βιωσιμότητας του θεσμικού μας οργάνου ως ΝΠΔΔ με Πανελλήνια κοινωνική δράση, λόγο και έργο, αλλά και η σθεναρή αντίσταση - αντιμετώπιση των επερχομένων κινδύνων κατά της Στρατιωτικής μας αξιοπρέπειας ηθικά και υλικά, όπως και η σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών που υπέστησαν τα στελέχη ε.α. και ε.ε. των Ε.Δ. & Σ.Α.
Με το σθένος της δημιουργίας μιας μεγάλης και ισχυρής Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, απαλλαγμένης νομικών αγκυλώσεων του παρελθόντος, που θα συμπεριλάβει και όλα τα ε.α. μη μέλη της στελέχη του Σ.Ξ. & των Σ.Α., εύχομαι να’ ναι ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος 2017 για όλους σας και την Ελλάδα μας.

Στοιχεία επικοινωνίας: Αν. Ρωμυλίας 29, Γλυφάδα Αττικής, ΤΚ: 16562
Τηλ-φαξ: 2109603748, κιν. 6944301753, wind: *781753, e-mail: chatsikasdim@gmail.com

Με σεβασμό και εκτίμηση
Δημήτριος Σ. Χατσίκας
Ταξχος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου