Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή πίτας ΣΑΑΤΧΣ Παραρτήματος Πατρών.



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ

       Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την31 Ιανουαρίου 2016 στην ΛΑΦ Πατρών στην οποία συμμετείχαν μέλη και φίλοι του Παραρτήματος με τις οικογένειές τους.
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δκτής του ΚΕΤΧ Ταξχος Παλαιοκαστρίτης Γεώργιος, ο Υδκτής Σχης Οικονόμου Νικόλαος, ο Δκτής της 76ΜΕ Σχης Δημητρακάκης Θεόδωρος, το επίτιμο μέλος του Συνδέσμου π. Βασίλειος Δημητρόπουλος, ο οποίος ευλόγησε και την πίτα, από το Δ.Σ του Συνδέσμου ο Πρόεδρος Υπτγος ε.α Τσιμπερδώνης Ιερεμίας, ο Γραμματέας Υπτγος ε.α Δερμετζόγλου Ευστάθιος, ο Ταμίας Ανχης ε.α Κατσαϊδώνης Ανδρέας και ο επίτιμος Ταμίας Ανχης ε.α Πασβάντης Ιωάννης.
     Σύντομο χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος απεύθυναν οι Πρόεδροι του Συνδέσμου Τσιμπερδώνης Ιερεμίας και του Τ.Σ του Παραρτήματος Πατελάκης Νικόλαος.
      Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η καθιερωμένη τελετή υποδοχής των 10 Ανθλγων ΤΧ που αποφοίτησαν από την ΣΣΕ το 2015 με την απονομή του Μεταλλίου του Συνδέσμου και βραβεύτηκε ο Αρχηγός τους Βέλλιος Θεόδωρος.
      Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επίσης :
        Ο Αρχηγός των Λοχιών ΤΧ που αποφοίτησαν από την ΣΜΥ το 2015 Παιδαράκης Νικόλαος.
        Οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί Παλαιοκαστρίτης Ευάγγελος και Καφφέζας Γεώργιος που αποφοίτησαν από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών με επίδοση ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.
           Τα δύο παιδιά ε.ε στελεχών Τεχνικού του ΚΕΤΧ, Χριστοφιλόπουλος Κων/νος και Βλάχου Ελευθερία, που το 2015 εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
            Ο εθελοντής αιμοδότης Αλχίας (ΤΧ) Ανετόπουλος Μιχαήλ για την σημαντική προσφορά του στην Τράπεζα Αίματος του Συνδέσμου.
    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συνεστίαση μέσα σε κλίμα σπάνιας συναδέλφωσης, έντονης συγκίνησης και νοσταλγικών αναμνήσεων. 


























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου