Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Κοπή βασιλόπιτας ΕΑΑΣ Παραρτήματος Πατρών Ν. Αχαίας.

     Την Κυριακή 17-01-2016 και ώρα 11.00 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στη ΛΑΦ Πατρών με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών με τις οικογένειές των.
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υδκτής του ΚΕΤΧ Σχης [ ΤΧ ] Οικονόμου Νικόλαος ως εκπρόσωπος του Ταξχου, ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας, ο οποίος μαζί με τους π. Βασίλειο και π. Γεώργιο ευλόγησε την πίτα, εκπρόσωποι των αρχών και Πρόεδροι και εκπρόσωποι Ενώσεων Αποστράτων και Σωμάτων Ασφαλείας.
     Ο Πρόεδρος του Τ.Σ Υπτγος ε.α Νάκας Κων/νος έκανε σύντομη ομιλία με χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος.
     Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι Ταξχος ε.α Σφίγγας Κων/νος και Ταξχος ε.α Καβελάρης Παναγιώτης,οι οποίοι ως Αντιπρόεδρος και μέλος του Τ.Σ  αντίστοιχα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους επι σειρά ετών και τους επιδόθηκε  αναμνηστικό μετάλλιο της ΕΑΑΣ σε ένδειξη τιμής , αναγνώρισης και εκτίμησης των υπηρεσιών τους πρός την Ένωση.
    Επίσης βραβεύτηκαν οι μαθητές-μαθήτριες και απόφοιτοι Λυκείου Νάτσκος Δημήτριος του Ηρακλή, Πανουτσακοπούλου Αρετή του Θεοφάνη, Μαγγιώρου Ειρήνη του Κων/νου και Αλεξίου Ελένη του Ηλία και τους επιδόθηκαν βραβεία προόδου  της ΕΑΑΣ.
   Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον Πρόεδρο ΕΑΑ Αεροπορίας και του επιδόθηκε ως δώρο μια εικόνα της Παναγίας.
      Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό. 




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου