Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή βασιλόπιτας ΣΑΑΤΧΣ Παραρτήματος Πατρών και βραβεύσεις Ανθλγών [ ΤΧ]- Μ. Λοχιών[ΤΧ] τάξεως 2014, αριστούχων – επιτυχόντων μαθητών και εθελοντών αιμοδοτών.

         Την Κυριακή 01-02-2015 και ώρα 11.30,ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξκών Τεχνικού Σώματος ( ΣΑΑΤΧΣ ) Παραρτήματος Πατρών πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας στη ΛΑΦ Πατρών με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών με τις οικογένειες των.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δκτής του ΚΕΤΧ Ταξχος Μουσουράκης Ιωάννης, ο π. Βασίλειος Δημητρακόπουλος [ ο οποίος ευλόγησε και την πίτα ], ο γραμματέας του Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛΑΣ και πρώην Ε.Χ κ. Βοριάς Κων/νος και βέβαια ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συνδέσμου εξ Αθηνών Υπτγος ε.α Τσιμπερδώνης Ιερεμίας και Ταξχος ε.α Δερμετζόγλου Ευστάθιος αντίστοιχα συνοδευόμενοι απο τις συζύγους των.

     Ο Πρόεδρος του Τ.Σ της ΣΑΑΤΧΣ Υπτγος ε.α Πατελάκης Νικόλαος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε γιά το νέο έτος. Επίσης σύντομη ομιλία έκανε και ο Πρόεδρος της ΣΑΑΤΧΣ.

          Στην εκδήλωση τιμήθηκαν-βραβεύτηκαν :
                  α. Οι δέκα έξι [ 16 ] νέοι Ανθλγοί ( ΤΧ ) τάξεως 2014 με έπαινο και το μετάλλιο του Συνδέσμου.
                β. Η αρχηγός των Μ.Λοχιών ( ΤΧ) τάξεως 2014 με έπαινο και το μετάλλιο του Συνδέσμου.
        γ. Οι εθελοντές αιμοδότες μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Λγός ( ΠΖ) Αθανασόπουλος Ανδρέας,Αλχίας[ ΤΧ] Αγγελόπουλος Στυλιανός,Επχίας [ΤΧ] Πανταζή Αννα και η οικογένεια του Ανχη ε.α Κονδυλόπουλου Γεωργίου με τιμητική πλακέτα και έπαινο.
                 δ. Ο γιατρός Αλεξόπουλος Βασίλειος του Νικολάου για την άριστη επίδοση στο διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με σχετικό έπαινο.
                 ε. Τα παιδιά των μελών του Παραρτήματος Πατρών που το 2014 εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ Σακαβέλης Πέτρος του Δημητρίου, Θεοδωρίδου Μαριέτα του Παναγιώτη,Τομάρας Ανάργυρος του Πέτρου και Καρβέλα Αρετή του Χρυσοστόμου με έπαινο και αναμνηστικό δώρο.

      Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση λιτού γεύματος για τους τιμηθέντες και φιλοξενούμενους και με συμμετοχή επιθυμούντων μελών.
      Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου