Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΑΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Ν. ΑΧΑΙΑΣ

      Την 18 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της ΕΑΑΣ του Παραρτήματος Πατρών Ν. Αχαΐας, στην ΛΑΦ Πατρών με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών με τις οικογένειές τους.


       Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας ο Πανοσιολογιώτατος π. Ειρηναίος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου (ο οποίος και ευλόγησε μαζί με τους Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Δημητρόπουλο και Πρεσβύτερο π. Τζεφριό Γεώργιο την πίτα μας), ο Δκτης του ΚΕΤΧ Ταξχος (ΤΧ) Μουσουράκης Ιωάννης , ο Δκτης της 76 ΜΕ Σχης (ΠΖ) Δημητρακάκης Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παναγιώτης Μελάς ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων. Οι Πρόεδροι, του Παραρτήματος της ΕΑΑΑ Σμχος ε.α. Πανταζής Χρίστος, του Συνδέσμου Απόστρατων Αξκών ΤΧ Σώματος Υπτγος ε.α. Πατελάκης Νικόλαος, του Συνδέσμου Απόστρατων ΕΛ.ΑΣ. και πρώην Ε.Χ. Υπτγος ε.α. Κουσκουρής Ευάγγελος, του Συλλόγου Απόστρατων του Λιμενικού Σώματος Δυτ. Ελλάδος Ανθστής ε.α. Κωνσταντινίδης Γεώργιος. Ο Πλωτάρχης ε.α. Καλλιγάς Α. ως εκπρόσωπος του Παραρτήματος της ΕΑΑΝ ΝΔ Ελλάδος, η Υπτγος ε.α. Γιαννιά Ευσταθία ως εκπρόσωπος της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομίας Πόλεων Πατρών και ΕΛ.ΑΣ. «Άγιος Μηνάς».






















      Ο Πρόεδρος Τ.Σ. Υπτγος ε.α. Νάκας Κωνσταντίνος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε στους παρευρισκομένους για το νέο έτος.


     Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους με το «Μετάλλιο της ΕΑΑΣ» ο απελθών Πρόεδρος Υπτγος ε.α. Πατελάκης Νικόλαος, και το μέλος Ανχης ε.α. Ρασσιάς Αναστάσιος.



    Βραβεύτηκαν με το «Βραβείο Προόδου της ΕΑΑΣ» τα τέκνα μελών του Παραρτήματος που αριστεύσαν στη Γ΄ Λυκείου, Νάτσκου Ευθυμία του Ηρακλή, Θεοδωρίδου Μαριέττα Χρυσοβαλάντου του Παναγιώτη και Τομάρας Ανάργυρος του Πέτρου. 



 
     Το φλουρί έτυχε στην Νάτσκου Ευαγγελία κορη της Ανθλγού ε.α. Νταλάση Γεωργίας.

                           Ακολουθεί και άλλο σχετικό φωτογραφικό υλικό απο την εκδήλωση.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου